Pages Navigation Menu

Friss spenótos parmezános tészta recept

Pár éve tértem át arra az alapszabályra, hogy maximum 4 hozzávalóból főzzünk. Egyrészt egyszerűsíti a feladatot, másrészt ez egy egészséges határvonal, amin belül fel tudjuk fogni az ízeket. Ez nem kritika, de az ízletes étel mögött nem elsősorban a fűszerezés áll. Fontosabb, hogy mindennek felismerhető íze legyen. Érezzük a tésztát, a spenótot, a parmezánt, és a tejszínt.
A leveleket élénk színűre fonnyasztjuk, majd felöntjük tejszínnel, és megszórjuk parmezánnal. Utóbbit ízlés szerint (naná alapon) ismételjük meg.

Fejadagba 10 dkg tésztát, maréknyi spenótot használjunk. Tejszínből elég kb. 1 dl. A parmezánból sosem elég!

Babaséf

Jó étvágyat!

Friss spenótos parmezános tészta recept - Tészta receptek

Friss spenótos parmezános tészta recept – Tészta receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.