Pages Navigation Menu

Egészben sült barramundi szarvasgombás vajjal

samsung okos sütő banner

Hozzávalók 2 személyre:

  • 40 dkg ausztrál süllő (barramundi)
  • Ízesített só, frissen őrölt bors
  • Szarvasgombás vaj

1., A barramundit kívül-belül megsózzuk, és behintjük frissen őrölt borssal. Olajos kézzel bedörzsöljük a fűszereket, így közben zsiradékot is biztosítunk a sütéshez. Tegyük a halat az alacsony állványra, és 200°C-on 20 percig süssük. Amennyiben pirult bőrre vágyunk grillezzük további 10 percig.
2., A vajat keverjük simára és reszeljünk bele szarvasgombát. Adagoljuk bonbonos rekeszekbe és fagyasszuk le.

Babaséf

Tálaláskor a forró halra tegyük rá a szarvasgombás vajat, és hagyjuk ráolvadni. Mesés egészben sült barramundi.

Hasonló sütést alkalmazhatunk pisztráng esetében is.

Jó étvágyat!

Egészben sült barramundi szarvasgombás vajjal - Hal receptek

Egészben sült barramundi szarvasgombás vajjal – Hal receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.