Pages Navigation Menu

Édes savanyú kínai pirított tészta recept

A kínai ételek fűszeressége frissítő hatású, és emellett jóságos nyersanyagok kerülnek a serpenyőbe. Minden, ami jó hatással van a szexuális életetekre, az a listán van. Használjátok rendszeresen.

Hozzávalók 2 személyre:

Babaséf

  • 1 db nagyobb répa
  • 1 db édeskömény
  • 1 ujjnyi gyömbér gumó
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg koktélrák
  • szezámmag
  • koriander
  • petrezselyem
  • 2 marék spagetti (KATUSFOOD is jó)

Hozzávalók az édes-savanyú szószhoz:

  • 5 cl szójaszósz
  • 5 cl vörösborecet
  • 5 cl méz

1., Mind a ketten markoljatok a zacskóba…a csomagolásba, és húzzatok ki annyi tésztát, amennyi pont elfér az ujjaitok között. Főzzétek roppanósra és közben keverjétek össze a szószt.

2., Zöldségpucoló pengével hámozzátok meg a répát, majd ugyanezzel a mozdulattal vágjatok belőle metéltet. Az édesköményt vékony csíkokra, a fokhagymát apróra vágjátok fel.

3., Kevés olajon pirítsátok át a zöldségeket a fokhagyma felével. Szórjátok meg kevés korianderrel, szezámmaggal és reszeljetek rá friss gyömbért. Jöhet a garnéla is, amivel 2-3 percig fedő alatt pároljátok össze.

4., Keverjétek össze a tésztával és öntsétek rá a szószt. Hagyjátok egy ideig rotyogni, majd szórjátok rá a fokhagyma másik felét.

Tálaláskor friss petrezselyemmel vagy korianderrel szórjátok meg. Ha nem tilos az ágyban enni, akkor indulás. Próbáljatok meg pálcikával enni. Jó móka lesz!

Jó étvágyat! 

Édes savanyú kínai pirított tészta recept - Húsmentes receptek

Édes savanyú kínai pirított tészta recept – Húsmentes receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.