Pages Navigation Menu

Currys-diós harcsa fasírt céklás zellerfőzelékkel recept

a_harcsa_szponzor

Az “Ez zsír” 27. adásában látható receptem szövegben és képben elsőként itt érhető el. Vaker és varázslás a Samsung Smart Tv-s alkalmazásomból már jól ismert konyhámban.

Hozzávalók

Babaséf

  • 1 db afrikai harcsa filé
  • 10 dkg dió
  • 2 kávéskanál curry por
  • 1 nagyobb fej zeller
  • 1 nagyobb fej cékla
  • 1 csokor ruccola
  • vaj
  • húsleves

1., Aprító gépben daráljuk péppé a harcsát, majd keverjük össze darált dióval és curry porral. Dolgozzuk össze alaposan, majd formáljunk belőle tallérokat. 190 °C fokra hevített sütőben, sütőpapírozott tepsiben süssük 10 percig.

2., A zellert vágjuk apróra és hevített vajon kezdjük el párolni. Öntsünk hozzá kevés húslevet és pároljuk tovább. Reszeljük bele a meghámozott céklát, majd öntsük fel tejszínnel. Forraljuk le róla a vizet, vagy lisztszórással sűrítsük be, ha szükséges.

Jó étvágyat!

Currys-diós harcsa fasírt, céklás zellerfőzelékkel és ruccolával recept - Afrikai Harcsa receptek

Currys-diós harcsa fasírt, céklás zellerfőzelékkel és ruccolával recept – Afrikai Harcsa receptek

 

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.