Pages Navigation Menu

Borász lepény

samsung okos sütő banner

Saját készítésű lepény! Borkóstoló közben alatt végén nagyon kellemes ízű újdonság. Elkészítése nagyon egyszerű!

Hozzávalók egy okos sütőtálcához:

Babaséf

  • 20 dkg leveles tészta
  • 5 dkg aszalt szilva
  • 5 dkg paradicsom
  • 5 dkg olajbogyó
  • 10 dkg sajt
  • 1 darab tojás
  • Fél csokor kapor

1., Lisztezett deszkán nyújtsuk az okos sütőtálca méretére a leveles tésztát. Béleljük ki sütőpapírral, és tegyük át a tésztát.
2., Verjük fel a tojást, és öntsük rá. Kanállal simítsuk szét, majd szórjuk meg apróra vágott kaporral.
3., Daraboljuk fel az aszalt szilvát, a paradicsomot és az olajbogyót, majd rendezzük el a tésztán.
4., Reszeljünk rá sajtot, majd hőlégkeverésen 200°C-on süssük 20 percig.

Kedvenc borainkhoz tökéletes kísérő, és hamar a társaság középpontja lesz ez az étel.

Jó étvágyat!

Borász lepény - Saját Magyaros receptek

Borász lepény – Saját Magyaros receptek

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.