Pages Navigation Menu

Afrikai harcsa medvehagymával töltve

Szokásos Food Poker játékomban most is 4 hozzávalóból kell főznöm. A játék nemcsak az elmét tornáztatja meg, hanem arra is bizonyságot ad, hogy egy finom étel elkészítéséhez nem kell egy teli bevásárló kosár.

Food poker hozzávalók: afrikai harcsa, medvehagyma, alma cider és zöldbab. Ezúttal saját halfűszeremet használtam hozzá a BLUGGY-ot.

1., Az afrikai harcsa filét vágjuk 4 ujjnyi széles szeletekre, majd csináljunk belőle nyitott szeleteket. Hajtsuk szét, majd tegyünk a harcsára mosott medvehagyma leveleket. Zárjuk össze, majd fűszerezzük. Egyébként ha nem a webshopban vásárolná meg a fűszerkeverékem, akkor a Mindenhol Hal árusító kocsiján megtalálja.

2., A zöldbab két végét vágjuk le és pároljuk roppanósra sós víz fölött.

Babaséf

3., A medvehagymával tölött afrikai harcsát süssük meg serpenyőben. Mindkét oldalának 2-2 perc elegendő. Mielőtt lehúznánk a tűzről locsoljunk alá egy kevés cidert, majd fedjük le, hogy az alma gőz krémessé tegye a hal húsát.

Jó étvágyat!

Afrikai harcsa medvehagymával

Afrikai harcsa medvehagymával

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.