Pages Navigation Menu

Afrikai harcsa kolbásszal és cheddar sajttal

Aki már találkozott a receptjeimmel annak nem ismeretlen a stílusom, miszerint inspirációból főzök. Ezt a receptet egy melegszendvics ihlette. A megannyi kedvenc szendvics feltétem közül a kolbász és a cheddar sajt lett a főalapanyag. A kenyér azért csak megjelenik, de csak morzsa formájában. Helyét egy szép szelet szarvasi afrikai harcsa filé veszi át. Aki jobban szeret videózni, az lentebb megtalálja a kisfilmet is hozzá.

Hozzávalók 2 személyre:

Babaséf

  • 20 dkg szarvasi afrikai harcsa
  • 2 szelet cheddar sajt
  • 9 szelet csabai kolbász
  • 2 gerezd fokhagyma
  • evőkanálnyi friss, vágott rozmaring
  • 2 evőkanál morzsa, vaj, só

1., A sütőformát vajazzuk majd morzsázzuk ki. Tegyük bele a harcsa filéket, majd tegyünk rá fokhagymát és vágott rozmaringot. Sózzuk meg, majd süssük elő kb. 150°C-on 15 percig, hogy finom szaftos legyen.

2., Amikor megsült fedjük le cheddar sajt szeletekkel és csabai kolbász karikákkal. Tegyük forró sütőbe és olvasszuk meg a sajtot rajta. Érezzük mikor van kész.

Kedvenc köretünkkel, salátával vagy finom ropogós kenyérrel bármikor egy kiváló fogás.

Jó étvágyat kívánok!

 

webshop-banner

Köszönöm, hogy megosztod.