Pages Navigation Menu

Étrend Egyesület

Az Étrend Egyesület nyitó oldalának szövege:

” Nagy örömünkre szolgál, hogy felkereste weboldalunkat. Ez is azt igazolja egyesületünk jó irányt választott, és a szakmának, a szakmáról, a szakmához szól. A közösség többszörös ismétlése nem véletlen, hiszen tudjuk jól milyen ellentétek születnek, melyek végső soron csak a végcélt hátráltatják. A végcél, ami szakmai társadalmi szervezetenként más és más, a szakma feldarabolásához vezetett. Egyetértés csak kevés témában születik szigorú feltételek mellett. Egyesületünk ezért egy célt választott, ami széles közönséghez szól, egy bizonyos közeghez. Innen nem nehéz kitalálni, hogy a közétkeztetés fő tevékenységünk. Ezért rendezzük meg az OKÉS, Országos Közétkeztetési Szakácsversenyt, hogy célokat fogalmazzunk meg.  De nem a szélesebb értelemben vett gasztronómiában, hanem csak egy ágazatában.
Fontos látnunk azt, hogy milyen minőségi és szakmai fejlődésre van szükség. Látnunk kell azt is, hogy a közétkeztetés milyen szegmensekből áll, hiszen épp úgy főzünk a gyerekeknek, mint a felnőtteknek. Összességében családoknak. Meg kell látnunk, hogy mire van szükség a változáshoz. Nem a családoknak kell a szakmához idomulnia, hanem fordítva. Igaz a mondás, a vendég választ! Olyan minőségi változást kell elérni, amely jól idomul a családokhoz, és a magyar gasztronómiában jól elhelyezhető értékkel bír.
Amennyiben céljainkban felismerni véli Önmagát kérjük csatlakozzon egyesületünkhöz. szükségünk van a jó, és tenni akaró tagokra. Szeretnénk minél több fiatalt látni, hiszen a jövő nekik is épül. “

etrendegyesulet.hu

Főbb tevékenység: az OKÉS – Országos Közétkeztetési szakácsverseny szervezése és lebonyolítása.

Támogatói: NÉBIH, KÖZSZÖV, CSINTEX, SZARVAS FISH KFT, MIRBEST, …

Köszönöm, hogy megosztod.